Veti fi redirectionat in 3 secunde catre noua mea adresa :


http://deacaraluca.net/

Summer love

Author: Raluca Etichete::


Cine n-a avut parte macar o data in viata de o iubire de o vara ?Exista oare vreo persoana care sa nu adore aceasta perioada a anului si mai ales senzatiile pe care le creeaza? Stiu iti par cunoscute intalnirile aleatorii ce duc la o incredibila poveste de amor pe plaja torida ,a carei partasa la derularea firului ce se naste intre voi este marea cu valurile ce vuiesc ca nebune si se sparg in pontonul pe care voi mergeati tinandu-va de mana ,fiind invidioase parca la fericirea voastra de moment ce s-a incheiat cu un suspin adanc si un regret in inima ca totul s-a finalizat si fiecare si-a continuat fagasul vietii acolo unde un gol imens va desparte ,mii de kilometrii departare!Da asa e,pentru ca iti amintesti ca si tu ai trait o astfel de clipa si stai si te gandesti,ce a ramas in urma in suflet ?! Imaginea unei vacante frumoase ce te va urmari toata viata ,urmand sa fie notata in calendarul clipelor memorabile scurte dar intense,cu toate astea tinzi sa spui la urma ca putea fi si mai frumoasa ,insa te intrebi kiar ar fi putut fi mai mult de atat sau e doar vaga amagire de care te agati ca speranta incercand sa treci peste dezamagirea de moment si dorul ce te cuprinde ,dorind sa-l strangi in brate again again?Nu,a fost unic si ai vrea sa se repete,fiind gata in orice clipa sa retraiesti senzatia,o plimbare in doi,un rasarit fantastic imbiat de briza marii,un sarut prelung ,o imbratisare ,fie un dans lasciv pe meneaito la concursul de pe plaja ce a culminat cu intalnirea voastra!Care din acestea ai dori sa le retraiesti mai repede? ...

David Tavare - Summer Love
Vezi mai multe video din Muzica

1 comentarii |
  1. ''O iubire de o vara ''..
    Devine deja cliseu. O iubire de o vara, cand o fata de 15 ani scapa de acasa si vrea sa experimenteze tot ce a citit in Bravo Girl si alte minuni.
    Nu stiu cat de multi au trait asa ceva, dar stiu cat de frumoasa e vara, sau orice alt anotimp, cand ai pe cineva la cine sa te gandesti, pe cine sa astepti si pe cine sa iubesti, chiar daca povestea nu a inceput vara si nu ai de gand sa se termine.

    Eu nu am trait ''iubiri de-o vara'' si sunt foarte fericita ca nu am facut asta.

Trimiteți un comentariu

Valsul sunetelor ce-ti invaluie inima...

Followers

Totalul afișărilor de pagină

banner 1 banner 2